пʼятниця, 07 вересня 2012 14:20

ТАРТАК дав благодійний концерт

6 вересня фінансовою підтримкою Київського онкологічного центру та концертом гурту ТАРТАК почалась благодійна ініціатива "Крок Назустріч".

Перш ніж розпочався концерт, організатори надали можливість гостям заходу отримати задоволення від танців денс-гурту Hi-Tech Crew та арт-графіті-перформансу.

"Цим концертом ми хочемо привернути увагу громадськості до злободенної проблеми українського і взагалі світового суспільства – дитячої онкозахворюваності. Серед країн Європи в Україні вона - одна з найвищих. Музика – це наша зброя проти недугу!", - наголосив вокаліст і лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тартак" зібрали за концерт 20 тисяч гривень на операцію дитині

У рамках офіційної частини представник мережі клубів "КінгЛото" Володимир Рубінов передав завідуючій дитячим онкологічним відділенням Київського онкологічного центру Ользі Федорівні Матюшок чек, що буде використаний на потреби медичної установи.

"Сьогодні ми даємо старт ініціативі, що буде рятувати життя онкохворих дітей. І розуміємо, що відповідальність за зростаюче покоління несе не тільки держава та родичі постраждалих, а й загалом суспільство. Тому робимо перший крок назустріч тим, кому зобов'язані допомогти. Запрошуємо небайдужих приєднатися і підтримати нашу ініціативу", - зазначив Володимир Рубінов.

Двохгодинний концерт відомого українського гурту відбувся у межах стартової акції благодійної ініціативи "Крок назустріч", організатором якої є мережа лотерейних клубів "КінгЛото". Захід відбувся за підтримки Відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Шевченківської районної державної адміністрації в місті Києві.

Зараз ви читаєте новину «ТАРТАК дав благодійний концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі