середа, 12 червня 2013 10:14

Справжній палаючий орган та костюми з вогню покажуть у Києві

Справжній палаючий орган та костюми з вогню покажуть у Києві

Уже всьоме в Києві відбудеться Фестиваль вогню. Триватиме два дні - 14 та 15 червня.

Цього року фестиваль представить українським глядачам яскраве шоу за участю кращих світових театрів і сольних виконавців циркового та вогняного мистецтва зі Швейцарії, Франції, Угорщини, Німеччини та країн СНД. Вогняне шоу влаштують на двох сценах - Співочому полі та Русанівському каналі.

Почнеться дійство зі сцени на воді. Тут покажуть вогняні інсталяції та піротехнічне шоу. Вхід на це анонс-шоу буде вільним.

Також діятиме денна програма. Серед номерів – циркові виступи артистів, майстер-класи для дітей на спеціальній відкритому майданчику, змагання шкіл вогню та шкіл барабанів, ярмарок різноманітного циркового та вогняного реквізиту. Приміром, один із найповажніших пойстерів світу Циріль проведе спеціальні майстер-класи з контактного жонглювання.

15 червня на Співочому полі глядачів чекають з 17:00. А основне шоу почнеться о 21:00 тут же, на головній сцені. Вхідний квиток коштує – 25 гривень. Виступатимуть театри та сольні виконавці зі Швейцарії, Франції, Угорщини, Німеччини, а також країн СНД. Уперше в Україні артист з Німеччини Генрі Хота покаже справжній вогняний орган. Серед родзинок фестивалю не тільки незвичні вогняні шоу, а й парад вогняних костюмів від Лінди Фаркаш з Угорщини.

Зараз ви читаєте новину «Справжній палаючий орган та костюми з вогню покажуть у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі