неділя, 01 квітня 2007 12:00

Співачка з Іраку перемогла в популярному конкурсі (ФОТО)

Іракська співачка Шада Хассун перемогла на популярному телешоу "Зоряна академія", обійшовши конкурсанток з інших країн Близького Сходу. Її успіх став предметом гордості, як для суннітської, так і шиїтської спільнот країни. Після оголошення результатів конкурсу в Багдаді була чутна стрілянина. Проте цього разу це були не бойові зіткнення, а салют на честь переможниці.

За конкурсом "Зоряна академія", який за ліцензією голландської компанії Endemol демонстрував один із ліванських телеканалів, впродовж кількох місяців стежив мало не кожен житель Іраку. Цю країну на шоу представляла молода співачка Шада Хассун. Вона велику частину свого життя прожила в Марокко, але продовжує вважати Ірак своєю батьківщиною.

Цей момент став, імовірно, найрадіснішим для іракців за останній час. Від безперервних нападів бойовиків тільки за минулий тиждень загинуло близько 500 чоловік, повідомляє Бі-бі-сі.

Зараз ви читаєте новину «Співачка з Іраку перемогла в популярному конкурсі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі