середа, 17 січня 2018 21:45

Смертельно хворі в готелі розпивали алкоголь й бігали голяка

Смертельно хворі в готелі розпивали алкоголь й бігали голяка
В українськи прокат вийде німецько-шведська кінодрама "Ейфорія" Фото: kinoafisha.ua

15 лютого в українськи прокат вийде німецько-шведська кінодрама "Ейфорія" режисера Лізи Лангсет.

За сюжетом дві сестри, Емілі і художниця Інес, які ніколи не відчували один до одного особливої прив'язаності, зустрічаються після довгої розлуки. Емілі везе Інес в загублений в надзвичайно красивому місці загадковий готель. Поступово Інес здогадується, що хворобливий вигляд Емілі та дивний заклад, в якому живуть не менш дивні мешканці, як-то пов'язані між собою. З'ясовується, що розкішний готель є не чим іншим, як респектабельним хоспісом для дуже заможних людей. Тут багатії, чиї дні вже пораховані, можуть позбутися настирливої ​​уваги родичів і знайомих, проводити час так, як їм заманеться. Веселитися на вечірках, ходити голяка або тікати від реальності за допомогою алкоголю. В кінці всіх їх чекає один фінал - добровільний відхід на той світ за допомогою смертельної дози снодійного. Але у Емілі є ще одне незакінчена справа - нарешті розібратися в стосунках з сестрою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився трейлер нового сезону "Розповіді служниці"

Роль Інес виконала Алісія Вікандер, володарка Оскара за роль у стрічці "Дівчина з Данії". Емілі зіграла Єва Грін, яка була номінована на Золотий глобус за серіал "Страшні казки". Блискучу партію їм склала Шарлотта Ремплінг, яка має безліч номінацій і премій, в тому числі і Срібний Ведмідь за кращу жіночу роль, приз Європейської кіноакадемії.

"Ейфорія" - перший англомовний фільм для режисера Лізи Лангсет. Зйомки проходили восени 2016 року в німецьких Альпах. Основний знімальним майданчиком став чотиризірковий готель Schloss Dennenlohe, розташований в містечку Денненлое в Баварії.

18 січня, в Україні стартує показ містичного фільму "Бійся своїх бажань" режисера Джона Р. Леонетті.

Зараз ви читаєте новину «Смертельно хворі в готелі розпивали алкоголь й бігали голяка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі