четвер, 01 серпня 2013 14:34

Сандра Буллок полює на росіян, а Брюс Вілліс повернувся з пенсії – кінопрем'єри 1 серпня
5

РЕД 2
Озброєні і небезпечні
Смурфики 2

Стрілянина і діти – лейтмотив п'яти фільмів, які виходять на цьому тижні у вітчизняний прокат. Два комедійні бойовички "РЕД 2", а також "Озброєні і небезпечні" змусять добряче посміятись в обличчя смерті. Анімація "Смурфики 2" проведе інфантильну екскурсію по Парижу. А мелодрами "Давай зробимо дитину" і "Богиня" відкриють перед своїми глядачами широке розмаїття побутових пристрастей.

РЕД 2

"Френк… ти вже кілька місяців нікого не вбивав…" - закликають головного героя взятись за нову справу.

Колишній агент ЦРУ Френк Мозес після виходу на заслужений відпочинок мріє про тихе і розмірене життя разом зі своєю коханою. Однак секретна організація не може просто так відпустити свого агента. В другій частині фільму РЕД пристарілим головним героям знову потрібно буде довести, що вони ще на щось здатні. Знову ЦРУ розпочинає проти них кампанію, звинувачуючи цих олдскульних командос у зберіганні секретної інформації. Для того, щоб виправдати себе і відстояти свою репутацію, їм доведеться взятись за рушниці.

"Це один з тих небагатьох сиквелів, котрі легше дивитись, якщо знайомий з першою частиною, однак веселіше – якщо не дивився" - USA Today.

Озброєні і небезпечні

"Хтось бачив капітанові яйця?" - викрикує головна героїня перед цілим офісом поліцейських.

Відповідальну справу – вийти на слід і знешкодити небезпечного злочинця-росіянина – доручено агентові ФБР і брутальному бостонському поліцейському. Сюжет стрічки був би вкрай банальним, якщо б на місці головних героїв не стояли саме жінки. Тож непередбачуваній та дещо абсурдній російській кмітливості антагоніста протистоїть не менш небезпечна та хаотична жіноча логіка.

"В цьому фільмі взято банальний шаблон чоловічих комедійних екшенів – несумісна парочка з поліцейських стрічок. І все це підривається шаленою бомбою на ім'я Мелісса МакКарті" - Atlantic City Weekly.

Смурфики 2

"Байдуже, звідки ти родом – головне, ким ти вирішив бути…" - говорить старий мудрий Смурф.

Перша частина пригод Смурфів закінчилась добре. А як ще мають закінчуватись дитячі казки. Однак зло після цього не опустило руки і злісний маг Гаргамел вигадав вже новий план підкорення Смурфляндії. Цього разу він створив дивних створінь, котрі дуже схожі на самих Смурфів. Тільки дві риси відрізняють останніх від блакитних головних героїв: колір шкіри і бажання робити капості, а не добро. Головне завдання створених Гаргамелем істот – викрасти Смурфетку, яка є втіленням добра і краси. Ну, а Смурфи знову вимушені відправлятись в світ людей аби відстояти добро в цьому світі.

"Спеціаліст гібридного жанру Раджа Госнелл знову взявся за те, щоб піднести дешеву комедію - дітям і красиво зняті кадри паризьких пам'яток – дорослим" - Screen International.

Давай зробимо дитину

"Це найтупіша історія з усіх, які я коли-небудь чув…" - коментує малюк довгу розповідь дорослого персонажа цієї стрічки про те, "звідки беруться діти".

Стрічка складається з кількох історій про дев'ять різних пар, котрі скоро стануть батьком і матір'ю. Одні роками до цього йшли, для інших – це суцільна несподіванка. Для одних – експеримент, для інших – забава. Всі сюжети, які розігруються в цій картині режисер взяв зі свого власного життя. Через фільм проходять як гомосексуальні, так і традиційні пари, як досвідчені коханці, так і "зелені" молодики. Словом, практично кожен глядач знайде хоч щось спільне з героями стрічки.

"Це дуже інтимна картина, котра перетворює глядача на вуайериста. Він стає свідком особистих переживань, сердешних почуттів та інтимних сторін подружнього життя героїв фільму. Сценарій стрічки – виключно правдоподібний" - FilmFracturе.

Богиня

"Така пропозиція випадає раз на все життя" - говорять головній героїні, щойно запропонувавши їй мільйонний контракт з телеканалом.

У центрі сюжету – домогосподарка Елсбет, яка весь всій час присвячує вихованню двох чудових близнюків. Її чоловік Джеймс працює у Грінпісі, з ранку до ночі рятуючи то китів, то восьминогів. Тож, дома він практично не з'являється. Для того, щоб хоч якось компенсувати брак спілкування з дружиною, Джеймс встановив вдома веб-камеру. Одного разу Елсбет вирішила зробити своєму чоловіку приємний подарунок. Розташувавшись перед камерою, вона заспівала пісню, і не здогадуючись, що трансляція в цей момент була перенаправлена не на комп'ютер Джеймса, а просто на один з сайтів в інтернеті. Тож наступного ранку вона прокинулась справжньою зіркою. А згодом одна велика рекламна компанія запропонувала їй контракт. Через це вона зіштовхнулась з нелегким вибором: спрямувати всі свої сили на здобуття слави і великих грошей, чи продовжити завойовувати любов свого чоловіка.

"Трійця виконавців головних ролей є невичерпним джерелом таланту цієї стрічки. Саме завдяки їм в фільмі з'являються найцікавіші сцени" - Urban Cinefile.

Зараз ви читаєте новину «Сандра Буллок полює на росіян, а Брюс Вілліс повернувся з пенсії – кінопрем'єри 1 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі