Ексклюзиви
неділя, 10 лютого 2019 21:45

Розповіли про плани української анімаційної студії на 2019 рік

Автор: animagrad.com
  Протягом 2019 року київська анімаційна студія Animagrad працюватиме над двома мультфільмами і двома мультсеріалами
Протягом 2019 року київська анімаційна студія Animagrad працюватиме над двома мультфільмами і двома мультсеріалами

Київська анімаційна студія Animagrad повідомила виробничі плани на 2019 рік. Працюватиме над двома мультфільмами та двома мультсеріалами. Інформацію про проекти студія опублікувала на своєму офіційному сайті.

Повнометражний анімаційний фільм "Мавка. Лісова пісня". Мавка - німфа і Душа Лісу. Вона закохується в сільського хлопця, талановитого музику Лукаша. Їхній союз майже неможливий, але перешкод стає ще більше. У селі з'являється корислива Килина, яка обіцяє людям відродити стару лісопильню неподалік від Лісу, що є лише прикриттям для її справжньої мети - дістатися до Джерела життя. Килина знає, що ключ до нього - Мавка, яка тепер опиняється перед складним вибором: кохання чи обов'язок лісової берегині, за сюжетом.

Виробництво мультфільму за мотивами драми-феєрії Лесі Українки "Лісова пісня" та образів народної міфології перебуває в активній стадії. Студія продовжує розвивати та розширювати всесвіт Мавки. Рік готовності - 2020-й.

Повнометражний анімаційний фільм "Роксолана". XVI століття. Майбутній султан Сулейман і українська дівчина Настя, яку згодом будуть називати Роксоланою, вирушають на пошуки магічних реліквій. Вони мають врятувати Османську імперію і власні життя від повсталого з мертвих Керкута - злого дядька Сулеймана, який прагне заволодіти всім світом, за сюжетом.

Це казкова версія зустрічі Роксолани та Сулеймана до того, як вони стали легендарною парою. Нині Animagrad працює над арт-розробкою. Створює базові елементи картини: основних персонажів, головні локації та загальну стилістику. Рік готовності - 2022-й.

Студія випускає анімаційне кіно, що базується на унікальних, сильних жіночих персонажах з історичною, літературною та етнічною основою. Окрім Роксолани й Мавки, такою героїнею була київська княжна Міла з поеми-казки Олександра Пушкіна "Руслан і Людмила". За мотивами цього твору минулого року зняли мультфільм "Викрадена принцеса".

Анімаційний серіал "Академія Храбна". Видатний ісландський біохімік-мізантроп невиліковно хворий. Єдиний шанс вижити для нього - знайти ліки самому, та часу лишається надто мало. Вчений відкриває в Україні академію для обдарованих старшокласників, хоча насправді це лабораторія, де він випробовує саморобні препарати на дітях з високим коефіцієнтом інтелекту, за сюжетом.

Це перший проект Animagrad, розрахований на аудиторію 16+. Також це перший анімаційний серіал студії, що орієнтується передусім на іноземного глядача. За жанром "Академія Храбна" буде поєднанням наукової фантастики, чорної комедії та пригод. Один сезон містиме 12 серій по 22-26 хвилин.

Анімаційний серіал "Клуб всезнайків". Маленькі хлопчик і дівчинка в компанії мудрого професора і собаки-робота переживають пригоди й роблять відкриття у царині історії, географії, фізики, біології, хімії та інших наук, за сюжетом.

Це пригодницько-освітній серіал для дітей молодших класів. Перший сезон складатиметься із 26 епізодів по 6 хвилин. До кінця 2020 року планують створити два сезони. Мета - розвивати в дітях цікавість до науки і навколишнього світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали трейлер відеогри про Чорнобиль

Animagrad заснували 2012 року в Києві. Своїм головним завданням студія вважає "відродження анімації в Україні і повну реалізацію творчого потенціалу українських художників". Їхній торішня робота "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила" стала найуспішнішим українським мультфільмом в історії. Стрічка зібрала $5,8 млн (157 млн грн) у світовому прокаті. Права на показ продали у понад 50 країн.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про плани української анімаційної студії на 2019 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі