понеділок, 10 червня 2013 14:24

"Рок'N'Січ" пройшла без шведських фанатів
14

8-9 червня у столиці на Трухановому острові пройшов музичний україно-шведський фестиваль "Рок`N`Січ". На двох сцена виступили українські та шведські рок-гурти. Серед українців заграли "Бумбокс", "Тартак", "Кому вниз", "Воплі Відоплясова".

Вхід зробили безкоштовний. Фестиваль спільно підтримали мерії Києва та Стокгольма. Організатори очікували на приїзд шведських фанатів, які торік під час "Євро-2012" мали тут свій табір. Проте деякі відвідувачі фестивалю були розчаровані, що не зустріли на острові жодного шведа. П

ід час події відкрили скульптуру на честь шведських вболівальників. Робота є стилізованою цифрою "12", яка стоїть на футбольному м'ячі. Цифра символізує рік проведення чемпіонату, а також фанатів, котрих часто називають "дванадцятим гравцем". Неподалік основної скульптури поставили меншу - бутси з написами "Ibra" na "Sheva", на честь футболістів збірних Швеції та України Златана Ібрагімовича та Андрія Шевченка.

На місці минулорічного кемпінгу шведів для гостей фестивалю з інших міст організували наметовий табір. Розбити намет на дві доби коштувало 100 гривень. Користування кемпінгом включало охорону, туалет та душові. По закінченні фестивалю, у понеділок, його організатори та гості взяли участь у толоці з прибирання острову.

Зараз ви читаєте новину «"Рок'N'Січ" пройшла без шведських фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі