вівторок, 06 березня 2018 21:45

Розповіли, скільки глядачів зібрав фільм "Кіборги"

Розповіли, скільки глядачів зібрав фільм "Кіборги"
Фільм "Кіборги" б'є рекорди в українському прокаті. Фото: kinobaza.com.ua

Протягом 3 місяців у прокаті фільм "Кіборги" подивилися 321 172 глядачі. Касові збори від перегляду стрічки сягнули 23 032 807 гривень. Про це повідомив режисер картини Ахтем Сеітаблаєв.

За кількістю зборів та глядачів фільм "Кіборги" має рекордні показники серед українських стрічок.

"Для нас це ознака того, що фільм був на часі і виконав свою місію. Тепер після показу в Берліні "Кіборги" їдуть в Європу, де фільм зможуть побачити українські громади при посольствах", - каже Сеітаблаєв.

Продюсер фільму "Кіборги" Іванна Дядюра зазначила, що українські глядачі готові підтримувати вітчизняне кіно, відмовляючись переглядати піратську копію стрічки. В Інтернеті фільм з'явився наприкінці лютого.

"Це перша ознака того, що наше суспільство почало розуміти, що тільки чесна конкуренція та гідна оплата кожної роботи, дасть змогу Україні стати справді європейською державою. Завдяки глядачам, які сходили в кіно, сім'ї загиблих кіборгів отримають від Фонду "Повернись живим" допомогу на суму 1 605 860 гривень, – повідомила Іванна Дядюра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни масово завантажують фільм "Кіборги"

Фільм "Кіборги" вийшов у прокат 7 грудня 2017 року. У перші вихідні прокату стрічка зібрала більше 8 млн грн. Загальний бюджет становить 47 млн грн. Половину коштів на виробництво фільму надала держава. Фільм розповідає про оборону Донецького аеропорту восени 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, скільки глядачів зібрав фільм "Кіборги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі