четвер, 01 березня 2018 17:22

Росіяни масово завантажують фільм "Кіборги"

Росіяни масово завантажують фільм "Кіборги"
"Кіборги" набувають популярності в Росії. Фото:beztabu.net

Фільм "Кіборги" став дуже популярним серед росіян, які масово завантажують піратську версію стрічки.

Про це розповів український режисер, автор картини Ахтем Сеітаблаєв в ефірі на "5 каналі".

"Мені написали, що дуже багато переглядів піратської версії в Росії, – сказав Ахтем Сеітаблаєв, - Я б не перебільшував і не казав, що фільм може змінити чийсь світогляд. Але якщо людина, що живе в Росії, побачивши фільм "Кіборги", почне задавати сама собі якісь питання, то це вже дуже круто".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автори "Кіборгів" заявили про викрадення фільму піратами

"Кіборги" набули нечуваної популярності. Незважаючи на всі зусилля правовласників, в мережі продовжують з'являтися піратскі копії. Однак, стрічка вже доступна для легального перегляду в онлайн-кінотеарах, перелік яких автори обіцяють збільшити.

"Кіборги" з'явилися на екранах 7 грудня. У перший вікенд прокату фільм зібрав більше восьми мільйонів гривень. Стрічка розповідає про оборону Донецького аеропорту восени 2014 року. П'ять гривень із кожного придбаного квитка будуть перераховані на допомогу родинам загиблих у боях за летовище.

Згодом стало відомо, що кінотеатри продовжать прокат "Кіборгів", зважаючи на його мільйонні збори, поряд із "Зоряними війнами". Більш того, Канада, США і країни Балтії також хочуть запустити фільм в прокат.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни масово завантажують фільм "Кіборги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі