середа, 18 квітня 2018 16:03

Привиди, помста мільярдеру та номінант на "Оскар" російська "Нелюбов": прем'єри тижня

Привиди, помста мільярдеру та номінант на "Оскар" російська "Нелюбов": прем'єри тижня
Трилер "Вінчестер. Будинок, збудований привидами" знятий за реальними подіями. Фото - Kinoafisha

Завтра, 19 квітня, в українській прокат виходять 9 фільмів.
Gazeta.ua пропонує добірку найяскравіших прем'єр.

"Вінчестер. Будинок, збудований привидами", трилер,Австралія, США (2018).

Дія відбувається у американському місті Сан-Хосе, штату Каліфорнія. У спадкоємиці компанії з виготовлення зброї "Вінчестер" Сари помирає чоловік. Вона лишається сама у семиповерховій будівлі. Запрошує погостювати племінницю й знайомого лікаря Еріка Прайса. З часом починає віддавати накази, щоб в особняку споруджували нові стіни. Гості будинку з'ясовують, що ремонти хазяйка влаштовує, щоб спіймати у пастку привидів. Вважає, що вони мстяться родині Вінчестерів.
Сюжет заснований на реальних подіях. Будинок Вінчестерів вважається найбільш моторошною будівлею у США. За переказами, після смерті чоловіка Сара Вінчестер за допомогою медіума "викликала дух покійного". Він нібито повідомив, що нещастя Сари пов'язані з прокляттям убитих із гвинтівки, створеної його батьком. Жінка вирішила придбати будинок, в якому духи не зможуть їй зашкодити. Особняк на західному узбережжі Сара вибрала за порадою медіума.
Багатомільйонні статки вклала в його перебудову за власним проектом. Після землетрусу в 1906 року він втратив три верхніх поверхи. Дотепер лишився чотириповерховим.


"За бортом", комедія. США (2018).
Розбещений багатій Леонардо падає за борт своєї яхти. Коли отямлюється - не пам'ятає, хто він такий. Прибиральниця Кейт вирішує помститись йому за хамське ставлення. Переконує Леонардо, що вони одружені, селить у своїй бідній квартирі.
Картина - рімейк фільму Гаррі Маршала 1987-го року. У його версії пам'ять втратила зарозуміла мільярдерка Джоанна Стейтон. А план помсти втілює майстер-ремонтник Дін. Джоанна наймала його для полагодження яхти, а потім замість плати викинула за борт. Чоловік забирає Джоанну з лікарні. Переконує, що вона Ені - його дружина й мати чотирьох неслухняних синів.

"5 терапія", драма, Україна (2018)
Картину зняли за серією новел колишнього наркомана і злочинця Стаса Домбровського. У 17 років він дізнався, що заражений ВІЛом. Вирішив брати від життя все - поринув в розваги, розпусту, наркотики. За двадцять років, будучи при смерті у тюремній терапії, Стас зрозумів, що найбільше за все хоче просто жити. Присвячує останню частину життя піклуванню про інших. Допомагає позбутися наркозалежності дівчині, яку кохає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський режисер присвятив фільм Довженку, Іллєнку й Параджанову


"Нелюбов", драма, Росія (2017)
Історія сучасної московської родини. Подружжя - Женя й Борис розлучаються. Намагаються налагодити особисте життя з новими партнерами. 12-річний Олексій відчуває абсолютну непотрібність батькам. Після їх чергової сварки хлопець зникає. Картину цьогоріч номінували на "Оскар" як "найкращий фільм іноземною мовою".



Українсько-словацька кримінальна драма "Межа" Петера Беб'яка отримала 6 нагород національної словацької премїї "Сонце в мережі". Розповідає про контрабанду на українсько-словацькому кордоні у 2007-му - перед вступом Словаччини до Шенгенської зони.

Зараз ви читаєте новину «Привиди, помста мільярдеру та номінант на "Оскар" російська "Нелюбов": прем'єри тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі