вівторок, 09 вересня 2014 13:40

Прихильники Арбеніної збирають підписи, аби не скасовували її концерти

Прихильники Арбеніної  збирають підписи, аби не скасовували її концерти
Фото: tsn.ua

Після того, як російській співачці Діані Арбеніній заборонили виступати ледь не на усій території Росії, прихильники створили петицію, направлену на ім'я міністра культури Росії Володимира Мединського.

Розміщена на сайті "Change.org", петиція звернена до всіх організаторів концертів "Нічних Снайперів", власників концертних майданчиків і всіх відповідальних посадових осіб, які впливають на проведення концертів цієї групи.

"З незрозумілих причин ім'я Діани Арбеніної потрапило до списку "ворогів Росії", і тепер її концерти скасовують під різними приводами. Діані приписують висловлювання на підтримку націоналістів і київської влади, що є абсолютним наклепом", - йдеться у зверненні прихильників.
Фанати збирають підписи, щоб концерти Діани знову відбувалися у Росії

"Ми звертаємося відкрито до всіх представників громадськості та політичних сил, а також до всіх ЗМІ з проханням не вірити відвертій брехні і спотвореним фактам. Ми закликаємо зберігати всіх розсудливість, ми закликаємо відокремлювати творчість від політики", - пишуть фанати співачки.

"Ми хочемо мати право слухати наші улюблені пісні. Ми хочемо мати право ходити на концерти груп, які нам подобаються. Нас тисячі по всій країні та за її межами. Ми готові відстоювати свої права", - заявляють прихильники.

На момент створення новини петиція зібрала 2198 підписів.

Нагадаємо, виступи Арбеніної скасували через те, що у липні на концерті в Києві вона вибачилася за своїх російських колег, які підтримують Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Арбеніної збирають підписи, аби не скасовували її концерти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі