вівторок, 22 травня 2018 12:13

З'явився трейлер нового фільму про Мауглі

З'явився трейлер нового фільму про Мауглі
Випустили перший трейлер анімаційного фільму "Мауглі" Фото: Гордон

Компанія Warner Bros. випустила перший трейлер анімаційного фільму "Мауглі".

У центрі сюжету - маленький хлопчик Мауглі. Його знайшла та виростила у нетрях джунглів Індії зграя вовків. Він виховувався за тамтешніми суворими правилами під опікою ведмедя Балу та пантери Багіри. Усі звірі прийняли хлопчика за свого, окрім тигра Шер Хана. Проте навіть шаблезубий звір виявився не такою загрозою, як жорстокі та злі люди.

Режисером стрічки став Енді Серкіс. На роль головного героя "Мауглі" запросили зіграти американського кіноактора Рогана Чанда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Художник показав, як би виглядали діснеївські персонажі в 2017 році

Озвучення звірів джунглів виконають: тигра Шер-Хана - актор Бенедикт Камбербетч, пантеру Багіру – Крістіан Бейл, удава Каа – Кейт Бланшетт, а ведмедя Балу – сам режисер Енді Серкіс.

Кінокартина на основі твору Редьярда Кіплінга 1894 року стане черговою адаптацією історії про хлопчика, який виріс у джунглях. Раніше відзняли мультимедійні фільми "Мауглі" 1989-го та 1973 року, а також створили декілька частин фільму "Книга джунглів" 1967, 1994 і 2003 років.

Оновлений фільм "Мауглі" значно відрізняється від попередніх екранізацій, оскільки у цій історії покажуть темну сторону джунглів, де звірі виглядатимуть не такими добрими і привітними як у попередніх адаптаціях та оригінальному романі Кіплінга.

Останнім мультфільмом, який вийшов за життя Волта Діснея, стала історія про Мауглі "Книга Джунглів".

Зараз ви читаєте новину «З'явився трейлер нового фільму про Мауглі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі