неділя, 08 квітня 2018 07:17

Отримав нове серце - переможцю Євробачення зробили операцію

  28-річний португальський співак Сальвадор Собрал. Фото: Joinfo
28-річний португальський співак Сальвадор Собрал. Фото: Joinfo

4 місяці тому, 8 грудня 2017-го, португальському співаку Сальвадору Собралу переседали серце. Операцію зробили у госпіталі Санта-Круз у Ліссабоні.

Співакові довелося чекати кілька місяців, перш ніж підібрали відповідного донора.

5 вересня 2017 року Собрал оголосив у Facebook, що він зробить паузу у своїй кар'єрі через проблеми зі здоров'ям.

"Не секрет, що у мене слабке здоров'я, у мене проблема. На жаль, настав час передати моє тіло науці і відмовитися від мого життя з концертами і музикою. Настав час виїхати від цього світу і перейти до іншого, де, звичайно, мою проблему вирішать. На жаль, я не знаю, скільки часу це займе", - каже співак.

Операція з трансплантації серця тривала 4 години. Під наглядом медиків виконавець перебував 3 місяці. Там фахівці стежили за його станом.

"Сальвадор добре підготувався до операції, адже чудово розумів усі складнощі майбутньої процедури. Відновлення займе багато часу", - сказали в лікарні.

2 лютого 2018-го тріумфатор Євробачення-2017 в Києві Сальвадор Собрал опублікував вперше відео після пересадки серця. Виконав ліричну пісню та зіграв на фортепіано. Опублікував відео у своєму Instagram.

На початку 2018 року стало відомо, що Сальвадор Собрал відкриває фінал Євробачення-2018, яке відбудеться в Португалії. Співак виступить з піснею Amar pelos dois, яка принесла йому перемогу 2017-го. Артист також виконає і нові композиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили хіти Євробачення-2017

27-річний музикант страждав від вродженої вади серця. Тому на репетиціях Євробачення-2017 замість нього виступала рідна сестра Луїза. Незважаючи на це, Собрал зайняв 1-ше місце, завдяки пісні про серце, яке "зможе любити за двох", Amar Pelos Dois. Артист отримав 758 балів і завоював право привести наступний конкурс до себе на батьківщину - в Португалію.

Зараз ви читаєте новину «Отримав нове серце - переможцю Євробачення зробили операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі