Ексклюзиви
понеділок, 16 травня 2011 11:08

Спецтема: Євробачення-2011

Після "Євробачення" Міка Ньютон схудла на 3 кг
16

Фото: Фото: Тарас Подолян

15 травня співачка Міка Ньютон повернулася з німецького Дюссельдорфу, де проходив пісенний конкурс "Євробачення". Більше 20 фанатів зустрічали її в аеропорту Бориспіль.

Першим з аеропорту вийшов нардеп Олег Ляшко. Він розповів, що у Дюссельдорфі вболівав за Міку Ньютон.

"Так кричав, що зірвав голос. Після оголошення результатів обійняв її і поцілував. Для такої молодої дівчини такий результат — шикарна перемога у житті. Приємно, що Україна має такі таланти", - сказав нардеп.

Міка вийшла з аеропорту разом зі своїм продюсером Тимофієм Нагорним. Фанати зустрічали співачку з плакатами та квітами. Одна з дівчат презентували їй торт, прикрашений квітами та фігуркою співачки.

"Євробачення назавжди залишиться у моєму серці. На цьому конкурсі зрозуміла, що мало бути лише гарною співачкою, потрібно ще мати справжню команду", - сказала Міка Ньютон, яка на "Євробаченні" зайняла четверте місце.

"Я не спала 28 годин. Схудла на 3 кілограми. Знайомі питали: "Міко, ти що, там нічого не їси?". А в мене просто не було апетиту. Під час фіналу моя сукня добряче відвисала на спині. Щоб не впала, довелося підняти її на ребра", - розповіла Міка Ньютон.

Також вона розповіла, що цього тижня збирається поїхати у гості до батьків.

"Хочу вирватися до них хоча б на 1-2 дні. Перед тим попрошу маму, щоб приготувала мені бульйон", - зізналась співачка.

Зараз ви читаєте новину «Після "Євробачення" Міка Ньютон схудла на 3 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі