четвер, 12 травня 2011 10:52

Спецтема: Євробачення-2011

Європейські глядачі не зрозуміють виступ Міки Ньютон - Кондратюк

Європейські глядачі не зрозуміють виступ Міки Ньютон - Кондратюк

Київський продюсер Ігор Кондратюк не вірить у те, що співачка Міка Ньютон, яка цього року представляє Україну на пісенному конкурсі "Євробачення", переможе у цьому конкурсі.

"Пісня Міки дуже зворушлива, вона — у форматі Євробачення. Але я не вірю у те, що на цьому конкурсі може перемогти пісня Руслана Квінти, яку виконує ця співачка", - сказав він.

"Для перемоги на Євробаченні потрібен справжній хіт. З цієї точки зору найвдалішою була композиція переможця 2009 року Олександра Рибака "Fairytale". Вона набрала найбільшу кількість балів за всю історію євробачення і півроку протрималася на перших позиціях хіт-парадів", - додав Ігор Кондратюк.

Міка Ньютон виступить у другому півфіналі Євробачення 12 травня. Під час її виступу на сцені на великому екрані показуватимуть пісочну анімацію учасниці шоу "Україна має талант" Ксенії Симонової.

"Бачив репетицію Міки Ньютон з Ксенією Симоновою. Останню дуже мало показують. Я не одразу зрозумів, який малюнок вона там показувала, хоч бачив до цього її роботи. Думаю, європейському глядачу для цього знадобиться ще більше часу", - прокоментував Ігор Кондратюк.

"Боюся, що до кінця виступу європейські глядачі так і не зрозуміють, що відбувалося на сцені", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Європейські глядачі не зрозуміють виступ Міки Ньютон - Кондратюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі