Ексклюзиви
середа, 11 травня 2011 11:52

Спецтема: Євробачення-2011

Російський конкурсант матюкався після півфіналу "Євробачення"
13

Сербія - Ніна з піснею 'Caroban'
Фото: Фото: Reuters
Литва - Евеліна Сасенко з піснею 'C'est Ma Vie'
Греція - Лукас Йоркас з піснею 'Watch My Dance'
Азербайджан - Ель/Нікі (Нігяр Джамал та Ельдар Гасімов) з піснею 'Running Scared'

У Дюссельдорфі відбувся перший півфінал "Євробачення-2011". У ньому брали участь 19 країн, з яких після глядацького голосування і вердикту членів професійного журі у фінал пройшли десять учасників.

Серед них російський конкурсант Олексій Воробйов, сербська вокалістка Ніна, литовська співачка Евеліна Сасенко, грецькі артисти Лукас Йоркас і Стерео Майк, азербайджанський дует Елла та Нікі, грузинська рок-група Eldrine, артистка Анна Россінеллі зі Швейцарії, угорська артистка Каті Вульф, фін Парадіс Оскар та ісландський колектив Sjonni's Friends.

Відкрили півфінал конкурсу телеведучі Анке Енгелке та Юдіт Рейкерс, а також продюсер минулорічної переможниці "Євробачення" німкені Лєни Майер-Ландрут - Штефан Рааб.

Нагадаємо, що Україна в першому півфіналі не брала участь. Українська учасниця Міка Ньютон виступить у другому півфіналі "Євробачення" 12 травня під номером шість. Крім України у другому півфіналі виступлять артисти з Боснії иа Герцеговини, Австрії, Нідерландів, Бельгії, Словаччини, Молдови, Швеції, Кіпру, Болгарії, Македонії, Ізраїлю, Словенії, Румунії, Естонії, Білорусі, Литви, Данії та Ірландії.

По десять конкурсантів від кожного з півфіналів, а також представники країн "великої п'ятірки" - Франції, Німеччині, Іспанії, Італії та Великої Британії, будуть боротися за головний приз у фіналі ввечері в суботу, 14 травня.

Зараз ви читаєте новину «Російський конкурсант матюкався після півфіналу "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі