вівторок, 10 травня 2011 10:54

Спецтема: Євробачення-2011

Сукня Міки Ньютон викликала фурор у Дюссельдорфі
6

Після першої репетиції, де представники ЗМІ змогли побачити постановки учасників, ставки на Міку Ньютон виросли на 25 пунктів.

Про це повідомила прес-служба співачки.

"Чого не можна сказати про деяких інших конкурсантів, які раніше випереджали Україну, а тепер стрімко втрачають позиції", - підкреслили представники Ньютон.

"Багато в чому зміна переваг пов'язана з тим, що міжнародні ЗМІ почали висвітлювати репетиції учасників і, як це завжди буває на Євробаченні, хтось не виправдав очікувань глядачів у живому виконанні, а хтось перевершив ці самі очікування", - зазначили в прес -службі співачки.

Нагадаємо, у виступі Міки Ньютон візьме участь художниця Ксенія Симонова зі своєю пісочною анімацією.

"Іноземні ЗМІ вже визнали український виступ найбільш гармонійним по співвідношенню пісні і перфомансу. Сукня кольору пудри, дизайну Ольги Навроцької, викликала справжній фурор. Пір'я, які нині є головним трендом і присутні в колекціях MакКвіна, Стелли МакКартні, Елі Сааб були спеціально для сукні Мікі Ньютон замовлені в Нью-Йорку. Саме з такого пір'я роблять крила для показів Victoria`s Secret", - підкреслили представники артистки.

На нещодавній Grand Opening Party співачку і українську делегацію привітав уряд Дюссельдорфа. Міка і Ксенія разом пройшлися червоною доріжкою під вітання публіки. Один з іспанських фанатів навіть вибіг на червону доріжку, аби подарувати Міці срібний кулон у вигляді оливи (національного символу) і побажати успіху.

Зараз ви читаєте новину «Сукня Міки Ньютон викликала фурор у Дюссельдорфі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі