Ексклюзиви
неділя, 15 травня 2011 14:02

Спецтема: Євробачення-2011

Наступне Євробачення відбудеться в Азербайджані. Міка Ньютон - четверта
25

Фото: Фото: Reuters
Співачка Ніна від Сербії виконала композицію "?aroban"
Співачка Ніна від Сербії виконала композицію "?aroban"
В цьому році Словенію представляє дівчина на ім'я Майя з піснею "No One"

14 травня в Дюссельдорфі пройшов фінал конкурсу "Євробачення-2011". Переміг дует Ніяра Джамал і Ельдара Гасимова (Елла і Ніка) з Азербайджану. Він набрав 221 бал. На "Євробаченні" дует переможців виконав композицію "Running Scared" - "Тікаю наляканий". Найвищий бал переможцю дали: Росія, Туреччина і Мальта.

Друге місце дісталося представникові Італії Рафаелю Гуалацці з піснею "Madness of Love", а третє - Еріку Сааде зі Швеції за пісню "Popular".

Представниця Україна Міка Ньютон, яка виступила під номером 23 з піснею "Angel", отримала четверте місце. Вона отримала найвищий бал - 12 - від Вірменії, Словаччини та Азербайджану. Зазначимо, Росія дала Україні 10 балів.

Результати голосування від України в прямому ефірі "Євробачення" оголосила співачка Руслана, яка була переможницею цього конкурсу в 2004 році. Українці поставили 12 балів Грузії.

Росія, яку представляв Олексій Воробйов з піснею Get You, отримала від України 8 балів. У загальному заліку Росія посіла 16 місце.

Нагадаємо, за прогнозами авторитетних букмекерських контор, перемогу пророкували представнику Франції 21-річному Аморі Вассу. Торішня переможниця "Євробачення" Олена Маєр-Ландрут посіла десяте місце.

Зараз ви читаєте новину «Наступне Євробачення відбудеться в Азербайджані. Міка Ньютон - четверта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути