пʼятниця, 13 травня 2011 13:05

Спецтема: Євробачення-2011

Альоші з усіх фіналістів "Євробачення" подобається Франція

Альоші з усіх фіналістів "Євробачення" подобається Франція

Співачка Альоша, яка торік представляла Україну на пісенному конкурсі "Євробачення", цього року не поїде підтримувати Міку Ньютон до Дюссельдорфу.

"На жаль, тоді разом з іншими учасниками минулорічного Євробачення буду у Вірменії на концертах присвяченому минулорічному конкурсу. Але за Міку вболіваю і закликаю всіх. Ми маємо передавати їй свою підтримку через космос. Повірте, це дуже важливо", - зазначила співачка.

Чи посяде Міка призові місця на конкурсі Альоша не знає.

"Не знаю, які шанси у Міки, бо настрій Європи ніхто вгадати не може. Кожного року це дуже різні виконавці й музика. Одного року був хардрок, потім фольклор, потім оперне виконання. Мені особисто подобається Франція. Це експеримент оперного виконання із поп-роком. До того ж у хлопчика приємна зовнішність і хороший голос. Але я ще хочу подивитись, як він виступає вживу", - підкреслила Альоша.

Між тим співачка знає, що багато народу ставить на британський "Blue".

"Коли я дивилась їхні репетиції, мені не сподобалось, як вони звучали на сцені. Але це можливо якісь технічні неполадки. Ще мені сподобалась Албанія, але її чомусь викинули із півфіналу. Їхня виконавиця була не така як всі і не схожа на всіх інших виконавців, які були торік чи позаторік", - розповіла Альоша.

Вона також згадала свої враження перед тим як вийти на сцену "Теленор Арена" торік в Осло.

"Мені не підійшла вода, яка там була і від того пересихало горло. А ще я отруїлася перед тим. Тому мені здавалося, що зовсім не маю голосу. І я так молюся Богу перед виходом: "Господи, дай мені заспівати цей раз. Нехай я потім півроку не буду співати, але зараз дуже-дуже треба". І взяла себе в руки, вийшла на сцену. Сподобалось, що люди в залі не перешіптувалась як я виглядаю чи як одягнена. Вони вслухувались в сенс пісні", - зауважила дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Альоші з усіх фіналістів "Євробачення" подобається Франція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі