Ексклюзиви
пʼятниця, 03 листопада 2017 21:45

Pianoбой заспівають на вірші поетів зі шкільної програми

Pianoбой заспівають на вірші поетів зі шкільної програми
На благодійному концерті "Iдентифікація" Pianoбой заспівають на вірші поетів зі шкільної програми Фото: Ivona - bigmir)net

12 листопада у київській Stereo Plaza відбудеться благодійний концерт "Iдентифікація". Він пройде в рамках і стане фіналом освітнього проекту для підлітків з малих міст країни "Відкривай Україну".

Виступлять українські виконавці й гурти – Pianoбой, СКАЙ, Brunettes Shoot Blondes, MARU, Epolets, ALLOISE, Zapaska, Monochromea, OT VINTA, Nesprosta, "Правиця" та інші. Кожен з них виконає пісні на твори поетів, які вивчаються у шкільній програмі 7-11 класів, з авторською музикою. У майбутньому ці композиції планують записати й видати у форматі збірки, яка буде розповсюджена серед українських загальноосвітніх шкіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музика рятує світ: благодійні ініціативи українських зірок

"Ми, українське суспільство, маємо шанс відродити моду на українську літературу, навчитися цінувати те, чого не вистачає багатьом народам – великої історичної скарбниці талановитих поетів та літераторів", – зазначають організатори події.

Освітній проект "Відкривай Україну" – це платформа для розвитку підлітків. Її мета – навчити втілювати свої ідеї у життя, змінюючи цим школи, міста та всю країну. Протягом року команди учнів з регіональних шкіл працювали над проектами, які змінювали їхні міста. На концерті "Ідентифікація" буде визначено переможця проекту. Кошти, зібрані від продажу квитків, підуть на навчання однієї з команд переможців за кордоном.

Учасники проекту "Відкривай Україну" запросили американського мільярдера, засновника Tesla Ілона Маска на фінал освітнього конкурсу. Він пройде 8-12 листопада у Києві в дитячому таборі "Двіжок".

Зараз ви читаєте новину «Pianoбой заспівають на вірші поетів зі шкільної програми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі