середа, 29 вересня 2010 12:36

Перший епізод "Зоряних воєн" в 3D вийде в 2012 році

Перший епізод "Зоряних воєн" в 3D вийде в 2012 році

Компанія Fox оголосила дату виходу 3D-версії "Зоряних воєн". Перший епізод легендарної саги "Примарна загроза" потрапить на екрани в 2012 році.

Чутки про те, що Джордж Лукас збирається перевипустити картини в стерео-форматі ходили з часу виходу в прокат "Аватара" Джеймса Кемерона, проте тільки тепер вони підтвердилися. Іменитий режисер контролюватиме процес конвертації картин в 3D.

На переробку кожного фільму планується витратити близько року, тому дати виходу решти картин саги поки не визначені. Керувати проектом буде Джон Нолл, відомий за роботою над "Зоряними війнами" і "Піратами Карибського моря", який пообіцяв проявити пильну увагу до деталей.

Перший фільм "Зоряних воєн" вийшов на екрани в 1977 році. У 1997 році оригінальна трилогія була перероблена і випущена на екран вже з новими спецефектами, зібравши близько 370 мільйонів доларів. Пізніше Лукас випустив три фільми, що розповідають передісторію оригінальної трилогії.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Перший епізод "Зоряних воєн" в 3D вийде в 2012 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі