неділя, 27 серпня 2017 14:24

"Океан Ельзи" йде зi сцени: вирішили взяти творчу паузу

"Океан Ельзи" йде зi сцени: вирішили взяти творчу паузу
Гурт "Океан Ельзи" бере творчу паузу на рік / фото: NikLife

Український гурт "Океан Ельзи" повідомив своїх шанувальників, що відігравши три концерти, які відбудуться у вересні, музиканти беруть велику творчу паузу на один рік..

Три останніх концерти відбудуться в Одесі 2 вересня, в Білорусі – 9 вересня і в Полтаві – 16 вересня, йдеться на сторінці гурту у Facebook

"Традиційний великий концерт "Океану Ельзи" в День Незалежності України в наступному, 2018 році, відбудеться на найбільшій арені країни – столичному НСК "Олімпійський". Цей виступ стане першим концертом, який "Океани"дадуть після майже річної концертної паузи", – розповіли музиканти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук розповів, як побудувати успішну державу

Чим саме майже рік будуть займатися учасники гурту та лідер "ОЕ" Святослав Вакарчук, вони не уточнили.

Гурт "Бумбокс" презентував новий альбом "Голий Король". Міні-альбом гурту записаний в Києві і Василькові на студіях "Бобiна" і "На хаті Records" звукорежисерами Дмитром Хомулко і Олександром Крамером. Музика для Мас випускає альбом на касетах та в електронному вигляді. Вініл і CD випущені United Music Group. Електронна та CD-версія EP "Голий Король" будуть доступні 22 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Океан Ельзи" йде зi сцени: вирішили взяти творчу паузу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі