понеділок, 09 липня 2012 11:53

"Нова Людина-Павук" увійшла до трійки найкасовіших фільмів літа

"Нова Людина-Павук" увійшла до трійки найкасовіших фільмів літа
У світовому прокаті "Нова Людина-Павук" зібрала 201 мільйонів доларів за перші десять днів прокату. Фото: kino-teatr.ua

Фільм "Нова Людина-Павук" успішно стартував в американському та світовому прокатах.

Пріквел-перезавантаження франшизи "Людина-Павук" вдалося зібрати 341,2 мільйона доларів за перші десять днів прокату. У цю суму увійшли шестиденні збори з американських кас, в яких фільм зібрав 140 мільйонів доларів. У США, зібравши 65 мільйонів за три дні, фільм став третім кращим стартом літа 2012 року - після "Месників" і "Відважної".

У світовому прокаті "Нова Людина-Павук" зібрала 201 мільйонів доларів за перші десять днів прокату з 74 територій. У цю суму увійшли 50 мільйонів доларів, які картина заробила за свій перший уїк-енд на одній європейській локації (Німеччина) і в азіатських країнах. Решта 151 мільйонів доларів фільму вдалося заробити на інших локаціях, де він стартував тижнем пізніше - 6 липня.

Фільм демонструється в звичайних, 3D- й IMAX-кінотеатрах. Згідно з підрахунками, серед глядачів "Нової Людини-Павука" виявилося 75% аудиторії старше 12 років, а 25% склали сім'ї. 58% аудиторії глядачів фільму чоловіки, серед юних глядачів 65% - хлопчики.

Крім того, в світовому прокаті продовжує завойовувати успішні позиції анімація "Льодовиковий період 4: Континентальний дрейф". За свої перші десять днів прокату мультфільм вже заробив 198 мільйонів доларів на 48 ринках. При цьому, в США, як і в Україні, мультфільм стартує тільки 14 липня.

Зараз ви читаєте новину «"Нова Людина-Павук" увійшла до трійки найкасовіших фільмів літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі