пʼятниця, 30 жовтня 2020 13:06

Netflix показав трейлер 4-го сезону серіалу "Корона"

Netflix показав трейлер 4-го сезону серіалу "Корона"
Четвертий сезон серіалу про королівську сім'ю Великобританії покаже події періоду 1980-х років. Фото: pixabay

Офіційний трейлер 4-го сезону серіалу "Корона" (The Crown) презентував Netflix.

Новий сезон вийде 15 листопада і складатиметься з 10 серій, пише "Новое время".

Четвертий сезон серіалу про королівську сім'ю Великої Британії покаже події періоду 1980-х років. У ньому з'являться кілька нових персонажів, головні з яких Маргарет Тетчер у виконанні Джилліан Андерсон і принцеса Діана у виконанні Емми Коррін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найцікавіші серіали, які вийдуть восени

До своїх ролей також повернуться вже знайомі шанувальникам "Корони" Олівія Колман (Єлизавета II), Хелена Бонем Картер (принцеса Маргарет), Тобайс Мензіс (принц Філіп) і Джош О'Коннор (принц Чарльз).

У новому трейлері 4-го сезону показують напружені зустрічі королеви Єлизавети і Маргарет Тетчер в складні для Британії часи, а також появу в родині нового члена - нареченої принца Чарльза, якого підводять до того, що він, як майбутній король, повинен зробити правильний вибір супутниці життя.

Стрімінговий сервіс Netflix опублікував перший знімок весільного вбрання принцеси Діани у серіалі "Корона" про британську монаршу родину. Четвертий сезон виходить 15 листопада. Дизайнерка Емі Робертс, володарка "Еммі", хотіла передати дух і стиль оригінальної сукні від Девіда і Елізабет Емануель.

Зараз ви читаєте новину «Netflix показав трейлер 4-го сезону серіалу "Корона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі