вівторок, 06 жовтня 2020 00:45

Показали весільну сукню принцеси Діани - серіал "Корона"

Показали весільну сукню принцеси Діани - серіал "Корона"
Дизайнерка Емі Робертс, володарка "Еммі", хотіла передати дух і стиль оригінальної сукні принцеси 1981-го. Фото: Twitter.

Стрімінговий сервіс Netflix опублікував перший знімок весільного вбрання принцеси Діани у серіалі "Корона" про британську монаршу родину. Четвертий сезон виходить 15 листопада.

Дизайнерка Емі Робертс, володарка "Еммі", хотіла передати дух і стиль оригінальної сукні від Девіда і Елізабет Емануель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джордж Мартін назвав найгіршу сцену "Гри престолів"

Весілля шкільної вчительки Діани та спадкоємця престолу принца Чарльза відбулося 29 липня 1981-го. Церемонію відвідали близько 600 тисяч жителів Лондона. Трансляцію дивилися 750 мільйонів.

Роль нареченої виконує 24-річна англійка Емма Коррін. До цього знімалась в двох серіалах. Детектив "Гранчестер" та американське шоу про дворецького Бетмена "Пенніуорт". У подальших сезонах Діану зіграє інша актриса. Австралійка Елізабет Дебікі. З`явилася у цьогорічному трилері Крістофера Нолана "Тенет".

Вартість справжньої весільної сукні принцеси складає 9 тисяч фунтів. Це приблизно 331 тисяча гривень. Мала 8-метровий шлейф. Спідниця не була спеціально пом`ята. Вона зіпсувалася у кареті, по дорозі Діани на церемонію.

Зараз ви читаєте новину «Показали весільну сукню принцеси Діани - серіал "Корона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі