вівторок, 03 вересня 2019 16:01

Найцікавіші серіали, які вийдуть восени

Автор: ew.com
  Англійський актор Джуд Лоу повернувся до ролі Пія XIII в серіалі "Новий Папа" італійського режисера Паоло Соррентіно
Англійський актор Джуд Лоу повернувся до ролі Пія XIII в серіалі "Новий Папа" італійського режисера Паоло Соррентіно

Які найцікавіші серіали можна буде подивитися восени.

Gazeta.ua пропонує добірку вартих уваги шоу цього сезону.

"Неймовірне", 13 вересня

18-річна школярка Марі Адлер заявляє про зґвалтування, але її словам не вірять ні батьки, ані поліція, за сюжетом.

Восьмисерійний міні-серіал створено на основі статті "Неймовірна історія згвалтування", що отримала Пулітцерівську премію. Перші три серії зняла режисерка українського походження Ліза Холоденко.

"Блудний син", 23 вересня

Кримінальний психолог Малкольм Брайт допомагає поліції Нью-Йорка в розслідуванні злочинів, у яких замішані серійні вбивці. Він легко розуміє хід їхніх думок, адже його батько Мартін Вітлі на прізвисько Хірург перебуває у в'язниці суворого режиму за вбивство двадцяти людей, за сюжетом.

"Бетвумен", 6 жовтня

Серіал заснований на коміксах видавництва DC Comics. Присвячений двоюрідній сестрі Бетмена - Кейт Кейн на прізвисько Бетвумен. Вона колишній солдат із Ґотема. Коли її кохана зникає при виконанні місії, Кейт повертається в рідне місто й починає боротися зі злочинцями та несправедливістю, за сюжетом.

"Вартові", 20 жовтня

В альтернативній реальності США супергерої та вігіланти в масках оголошені поза законом через свою жорстокість. Деякі з них збираються розпочати революцію. Сюжет розгортається в місті Талса, штат Оклахома. Поліція починає теж носити маски після того, як на їхні будинки здійснює напади група прихильників переваги білої раси, об'єднана в культ супергероя Роршаха, за сюжетом.

Серіал знято за мотивами однойменного коміксу англійського письменника Алана Мура. Дія відбувається 2019-го - за 34 роки після подій твору.

"Мандалорець", 12 листопада

Дія серіалу відбувається у всесвіті франшизи "Зоряні війни". Сюжет розгортається за п'ять років після падіння Імперії в шостому епізоді "Повернення джедая". Головний герой - самотній найманець із народу мандалорців, який живе на околиці Нової Республіки та подорожує віддаленими куточками галактики.

"Корона", 17 листопада

Події третього сезону біографічного серіалу про британську королеву Єлизавету II та королівську сім'ю відбуваються в період із 1964-го до 1976 року. Головну роль, замість Клер Фой, тепер виконує Олівія Колман. Усього заплановано шість сезонів зі зміною акторського складу кожні два сезони.

"Новий Папа"

Це продовження серіалу "Молодий Папа" італійського режисера Паоло Соррентіно з Джудом Лоу в головній ролі. У новому сезоні, який отримав іншу назву, крім Лоу, знялися також Джон Малкович, Шерон Стоун і Мерілін Менсон.

На папський престол, замість американця Пія XIII, якого втілює Джуд Лоу, сходить англієць, який приймає ім'я Іоанн Павло III, за сюжетом. Його грає Джон Малкович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Словацький сценарист розповів про серіал "Слов'яни"

22 вересня в Лос-Анджелесі відбудеться церемонія вручення головної американської телевізійної премії "Еммі". Телеакадеміки оберуть найкращі серіали, що вийшли в період із червня 2018-го до травня 2019-го. Лідером за кількістю номінацій стала "Гра престолів", представлена в 14 категоріях, зокрема "найкращий драматичний серіал". Шість номінацій має "Чорнобиль". Серед них - за "найкращий міні-серіал".

Зараз ви читаєте новину «Найцікавіші серіали, які вийдуть восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі