Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2014 11:57

Неймовірні костюми "Гри престолів" - стартував найочікуваніший серіал весни
24

Прем'єрний епізод четвертого сезону серіалу "Гра престолів" вийшов у неділю, 6 квітня.

Як повідомляє видання The Hollywood Reporter кількість охочих подивитися першу серію було настільки велика, що потоковий сервіс HBO Go просто не впорався із завданням. Деякі глядачі, які зареєструвались на потоковому сервісі - побачили напис "помилка", що позначає, що сервіс не вантажиться.

Четвертий сезон популярного фентезійного серіалу базується на другій половині "Бурі мечів" - третьої книги відомого циклу романів "Пісня льоду і полум'я" Джорджа Мартіна. Костюми для нього пошили такі ж чудові, як і в попередніх сезонах.

Створюють всю цю неймовірну красу дві британки - дизайнер по костюмах Мішель Клептон і фахівець з вишивки Мішель Каррагер, робота якої заслуговує окремої уваги.

Вишивка на костюмах як правило відображає символіку будинків. Наприклад - "фірмових" львів Ланністерів. Для цього візерунка було використано безліч металевих деталей, а леви виглядають майже об'ємними - так дизайнери хотіли досягти ефекту броні на сукні.

Одна з найяскравіших персонажів серіалу - Дейенеріс Таргаріен - і її плаття імітує луску дракона. Цей ефект на тканини зроблений вручну.

Зараз ви читаєте новину «Неймовірні костюми "Гри престолів" - стартував найочікуваніший серіал весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі