понеділок, 18 грудня 2017 19:11

На створення моторошних костюмів дизайнерку надихнула міль
6

Костюм дизайнера Марини Рибалко
Фото: bestin.ua
Костюм дизайнера Марини Рибалко
Костюм дизайнера Марини Рибалко
Костюм дизайнера Марини Рибалко
Костюм дизайнера Марини Рибалко

"Коли думала про костюми для фестивалю в пустелі - найперше згадала про міль. Її фактурність, форма і різноманітність відтінків привертають погляд і стимулюють уяву", - розповідає автор костюмів для української команди Марина Рибалко.
У мережу виклали відео підготовки вбрання і масок для учасників фестивалю сучасного мистецтва Burning Man, що проходив у серпні в пустелі в штаті Невада (США).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляльки, зірка і ведмідь: фотограф показала всі подарунки LP під час концерту в Києві

Крім костюмів, дизайнер розробила маски, вручну прикрашені бісером, каменями і кришталиками.
Більше як місяць Марина Рибалко працювала над образами, які повинні були виконувати 2 функції: вразити учасників інших команд і допомогти вижити в пустелі Блек-Рок.

"Специфічне місце проведення фестивалю Burning Man диктує свої правила. Вночі там дуже холодно і задушливо жарко вдень", - сказала Марина.
Цьогоріч темою фестивалю став "Радикальний ритуал". Зібралося близько 70 тис. людей.
Під час традиційного спалення скульптури людини американець Аарон Джоел Мітчелл силою прорвався через кордони охорони і застрибнув у арт-об'єкт. Пожежні намагалися витягнути його з багаття, але порятунок ускладнювали частини інсталяції, які постійно падали. Лише після того, як уся конструкція впала, вдалося дістати тіло чоловіка.

Burning Man – тижневий фестиваль, що проходить у пустелі Блек-Рок американського штату Невада з 1986 року. Його учасники в останній понеділок серпня з'їжджаються з усього світу, щоб побудувати імпровізоване місто, а потім його розбирають. В останній день фестивалю проводять традиційне спалення дерев'яної скульптури людини.

Зараз ви читаєте новину «На створення моторошних костюмів дизайнерку надихнула міль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі