понеділок, 04 вересня 2017 15:53

На фестивалі Burning Man згорів чоловік

На фестивалі Burning Man згорів чоловік
На фестивалі Burning Man 2017 в американській Неваді загинув чоловік Фото: Facebook

На фестивалі Burning Man 2017 в американській Неваді загинув чоловік, який стрибнув в дерев'яну скульптуру, що палала.

Фестиваль Burning Man 2017 стартував 27 серпня. В ніч на 4 вересня в пустелі Блек-Рок провели традиційне спалення дерев'яної статуї людини. Саме звідси назва фестивалю "Людина, що палає".

Під час спалення американець Аарон Джоел Мітчелл силою прорвався через кордони охорони і застрибнув у арт-об'єкт. Пожежні намагалися витягнути його з багаття, але порятунок був ускладнений, адже частини інсталяції постійно падали. Лише після того, як вся конструкція впала, вдалося дістати тіло чоловіка. Про це повідомляє агентство Associated Press з посиланням на місцевого шерифа.

Постраждалого доставили на вертольоті в найближчу лікарню, проте лікарі констатували його смерть. Медики заявили, що в крові Мітчелла не було слідів алкоголю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На музичному фестивалі від блискавки постраждали 15 людей

"Адміністрація Burning Man працює з місцевими і федеральними правоохоронними органами, розслідування загибелі чоловіка триває", – повідомили на офіційному сайті фестивалю.

Відомо, що загинув 41-річний американець.

Burning Man – тижневий фестиваль, що проходить у пустелі Блек-Рок американського штату Невада з 1986 року. Його учасники в останній понеділок серпня з'їжджаються з усього світу, щоб побудувати імпровізоване місто, а потім його розбирають. В останній день фестивалю проводять традиційне спалення дерев'яної скульптури людини.

Зараз ви читаєте новину «На фестивалі Burning Man згорів чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі