Ексклюзиви
субота, 01 травня 2021 00:45

На Євробаченні нові обмеження

На Євробаченні нові обмеження
Євробачення-2021 пройде в Роттердамі, Нідерланди, на арені Ahoy. Потрапити на шоу зможуть лише 3,5 тисячі глядачів. Фото: NATHAN REINDS

На Євробачення-2021 зможуть потрапити лише 3,5 тисячі глядачів.

Це приблизно 20% місць у залі. На конкурс зможуть допустити лише тих, хто придбали квитки на конкурс ще у 2020 році. Загальний продаж нових квитків відкривати не будуть. Організатори не виключають, що епідеміологічна обстановка може знову змінитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реп та диско: які тренди домінуватимуть у музиці

Глядачі будуть прибувати на виступи на певний час. Виходити із залу в кафетерій, вбиральню або ж на вулицю також будуть за заздалегідь складеним тимчасовим графіком. Усі зобов'язані бути в масках.

До відвідування заходу глядачам доведеться здати тест на COVID-19, а також підтвердити результат через п'ять днів після заходу, щоб переконатися, що в залі не було заражених.

Євробачення-2021 пройде в Роттердамі, Нідерланди, на арені Ahoy. Півфінали відбудуться 18 і 20 травня, фінал - 22 травня. Україну представлятиме группа Go-A з піснею "Шум".

Зараз ви читаєте новину «На Євробаченні нові обмеження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі