вівторок, 15 лютого 2011 16:22

Чоловіки розважали східними танцями вінничан (ФОТО)
11

Фото: Фото: Марк Журавель/Gazeta.ua

У вінницькому нічному клубі "Феріде-Плаза" пройшов перший фестиваль східного танцю "Таємниці східних красунь". Трабл-вечірку влаштувала засновниця танцювальної студії "Максіма" Наталя Плунська та головний редактор місцевого журналу "Фешен Вік" Олена Маргашвілі. Трабл - це напрямок, який поєднує у собі національні танці з використанням сучасних елементів.

На вечірку приїхало 75 учасників з Києва, Харкова, Львова та Одеси. Фестиваль тривав 4 години, учасники показали 42 танця.

Серед учасників було два чоловіки - 30-річний киянин Олексій Снігур та 43-річний вінничанин Сергій Журавльов. Він у золотавій короні та з бубенцями на ногах.

"В Україні не прийнято, що чоловік танцює у гримі, з бубонцями, - розповів Сергій. - Але в Індії це нормально. Одяг танцівників символічний, він як броня і щит від темних сил. Бубенці на ногах – це головний інструмент танцівника. Вони священні. Коли ти в бубонцях, не можна ходити взутим, в туалет, переступати через них. З її благословення я одів їх на ноги, щоб вони допомагали танцювати, нести позитивну енергію".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки розважали східними танцями вінничан (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі