Ексклюзиви
субота, 03 вересня 2011 11:56

Моніка Белуччі достойно витримала конкуренцію молодшої Кейт Вінслет
21

Девід Кроненберг
Фото: Фото: Reuters
Кіра Найтлі
Вігго Мортенсен
Майкл Фассбендер і Сара Гейдон
Венсан Кассель

Девід Кроненберг представив у венеціанському конкурсі "Небезпечний метод", де виклав історію конфлікту між великим Фрейдом, якого зіграв Вігго Мортенсен, і Юнгом у виконанні Майкла Фассбендера. Червоною лінією через весь фільм проходить роман між Юнгом і його пацієнткою, дочкою ростовського комерсанта Сабіною Шпільрейн, роль якої втілила Кіра Найтлі, пише РИА "Новости".

Щодо своїх методів роботи над картиною Кроненберг сказав, що за свою кар'єру він зрозумів, що "потрібно просто давати фільму те, чого він вимагає, і далі все буде виходити саме". "Я відібрав цих акторів саме тому, щоб натякнути їм, наскільки вони потребують допомоги. Вони були жахливими невротиками, тепер їм набагато краще", - заявив він.

На червону доріжку прем'єри вийшли виконавці головних ролей Кіра Найтлі, Майкл Фассбендер, Вігго Мортенсен і Венсан Кассель, а також режисер Девід Кроненберг.

У нової стрічки Кроненберга, кажуть, є непогані шанси на перемогу. Ще до початку фестивалю агентство Reuters внесло картину в топ-десять головних фільмів нинішнього кіноогляду, а зараз ставки букмекерів на перемогу стрічки складають п'ять до одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти склали рейтинг головних фільмів Венеціанського фестивалю

Трохи пізніше на червону доріжку кінофестивалю вийшли гості нової стрічки, фільму-учасника основного конкурсу "Те літо пристрасті" режисера Філіппа Гарреля.

На червоній доріжці з'явилися Моніка Белуччі та Луї Гаррель, виконавці головних ролей.

В еротичній драмі йдеться про художника, який страждає після того, як його покинула кохана дружина-актриса. Впродовж фільму герой згадує історію стосунків, повну пристрасті, напруження і боротьби, повідомляє Сплетник.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Мадонна в 53 роки виглядає сексуальніше за молодих актрис

Також вчора на 68-му Венеціанському кінофестивалі поза конкурсом показали стрічку режисера Тода Хайнса "Мілдред Пірс". Це міні-серіал, знятий для телебачення з Кейт Вінслет і Еван Рейчел Вуд в ролях матері та дочки. У центрі сюжету перебуває домогосподарка на ім'я Мілдред Пірс Берагон, яка пішла від свого чоловіка-тирана і вирішила влаштуватися на роботу офіціанткою. Все б добре, але у героїні ще й проблеми у стосунках з власною дочкою.

Прем'єра була ранньою, і на червону доріжку вийшли тільки ті, хто мали відношення до створення "Мілдред Пірс": Кейт Вінслет і Еван Рейчел Вуд, а також виконавець головної чоловічої ролі Гай Пірс і режисер Тод Хайнс.

Зараз ви читаєте новину «Моніка Белуччі достойно витримала конкуренцію молодшої Кейт Вінслет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі