пʼятниця, 02 вересня 2011 13:07

Мадонна в 53 роки виглядає сексуальніше за молодих актрис
13

Джон Сі Рейллі, Кейт Вінслет та Крістоф Вальц
Фото: Фото: Reuters
Кейт Вінслет в Victoria Beckham
Ріккардо Скамарчіо та Валерія Голіно
Бар Рафаелі в Emilio Pucci

На острові Лідо в Італії увечері 31 серпня відкрився Венеціанський міжнародний кінофестиваль. Вперше в історії фестивалю в день відкриття глядачам були продемонстровані відразу дві стрічки.

Відкрила захід робота Джорджа Клуні "Березневі іди", що входить в основну програму фестивалю. У картині, сюжет якої базується на подіях президентської виборчої кампанії в США, Клуні не тільки виступив режисером, але також зіграв одну з ролей і став сценаристом і продюсером, повідомляє Lenta.ru.

Слідом за картиною Клуні глядачам було продемонстровано документальний фільм російського режисера Віктора Косаківського "Хай живуть антиподи!", який потрапив до позаконкурсної програми фестивалю.

Крім того, в рамках кінофестивалю були представлені дві довгоочікувані стрічки: "Різанина" Романа Поланскі і "МИ. Віримо в любов" поп-діви Мадонни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти склали рейтинг головних фільмів Венеціанського фестивалю

Перший фільм, який бере участь в основному конкурсі, представляли виконавці головних ролей Кейт Вінслет, Крістоф Вальц, Джон Сі Рейллі і драматург Ясмін Реза.

У фільмі Поланскі всього четверо дійових осіб: подружжя Коуен (Крістоф Вальц і Кейт Вінслет) і подружжя Лонгстріт (Джоді Фостер і Джон Сі Рейллі) зустрічаються, щоб обговорити бійку, яка сталася між їхніми синами на дитячому майданчику. Спочатку вони намагаються максимально цивілізованим чином розібратися у ситуації, але поступово світське обговорення перетворюється на скандал жахливого напруження.

"Я сама мати і чудово знаю, як складно, парадоксально, часом смішно влаштована соціальна система дитячих майданчиків", - зізналася Кейт.

Тим часом поп-діва Мадонна представила поза конкурсом картину про романтичну історію короля Едуарда VIII і Волліc Сімпсон. В інтерв'ю знаменитість зазначила, що історичний персонаж Волліс Сімпсон - американка, яка жила в Англії, - як і сама Мадонна, "підсвідомо приваблював" її, пише Жіночий журнал Клео.Ру.

"Напевно, кожен себе відчуває так, коли переїжджає в нову країну. Я в Англії вже 10 років, і мене там дуже підтримують", - зізналася знаменитість.

Усього в рамках основної програми у Венеції будуть показані 22 фільми. Серед них одна російська стрічка, "Фауст" Олександра Сокурова, а також "Небезпечний метод" Девіда Кроненберга, "Літо пристрасті" Філіпа Гарреля.

Головою журі фестивалю став Даррен Аранофскі, який отримав в 2008 році "Золотого лева" за фільм "Рестлер". Фестиваль завершиться 10 вересня 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна в 53 роки виглядає сексуальніше за молодих актрис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі