неділя, 21 жовтня 2018 05:38

"Міс Україна" Леоніла Гузь відповіла на провокативне запитання про Дідусенко

"Міс Україна" Леоніла Гузь відповіла на провокативне запитання про Дідусенко
Леоніла Гузь отримала корону "Міс Україна" після дискваліфікації Вікторії Дідусенко. Фото: Depo.ua

"Міс Україна -2018" Леоніла Гузь нічого не знала про дитину та екс-чоловіка Вікторії Дідусенко. І не повідомляла про це в комітет конкурсу.

Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча нагадала, що під час підготовки до конкурсу Дідусенко і Гузь жили в одній кімнаті. І могли знати одна про одну більше, ніж інші.

"Ні, це не я. Я нічого не відчувала, нічого не знала. Вероніка нічого не говорила. Коли я дізналася, я в шоці була", - сказала Гузь.

Зараз дівчина готується до конкурсу "Міс Світу", який відбудеться у грудні у Китаї.

"Щоранку я прокидаюся о шостій, їду на ораторське мистецтво, англійську, українську мову. Я готуюся, дуже хвилююся, тому що так все різко. Я звичайна дівчина з Херсонської області, і тут все так звалилося. Це дуже не очікувано, і я дуже щаслива", - підсумувала Гузь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Титул "Міс Україна" отримала перукарка

"Я дуже щаслива, я не очікувала. Мені зателефонували з комітету і сказали приїжджати в офіс, ми будемо говорити з тобою. Я заходжу, бачу корону і відчуваю, що вона моя", - поділилася враженнями красуня від новини про свою перемогу.

Нагадаємо, Вероніку Дідусенко позбавили титулу "Міс Україна" через порушення правил конкурсу. Вона приховала від оргкомітету те, що була вже заміжня і має 4-річного сина. Корону віддали Леонілі Гузь.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна" Леоніла Гузь відповіла на провокативне запитання про Дідусенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі