четвер, 31 жовтня 2019 22:36

"Машина Часу" дасть п'ять концертів в Україні

"Машина Часу" дасть п'ять концертів в Україні
Гурт "Машина Часу" відзначить ювілей Фото:reproduktor.net

Гурт "Машина Часу" дасть п'ять концертів в Україні в рамках туру на честь 50-річчя команди. Виступи пройдуть в Києві, Одесі, Харкові, Запоріжжі та Кривому Розі.

Всі ці п'ятдесят років пройшли в постійних концертах і записах. Без перерв і сходів-розвалів. В їх постійної концертній програмі пісні з 1 976 сусідять з піснями з 2016-го.

Весь ювілейний рік проходить в гастрольному турі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макаревич підірвав мережу гнівним постом

"Машина времени" і я зі своїми проектами стабільно гастролюємо в Україні. У нашому ювілейному турі ми теж туди поїдемо. Якщо в Держдумі підійдуть на засіданні ради і попросять утриматися від українських гастролей, я відповім прямо: "Вибачте, а яке ваше діло? Їздили і ще поїдемо. Це ми самі вирішуємо", – заявив Андрій Макаревич в інтерв'ю російському виданню.

Вартість квитків 1675 - 4800 грн.

Лідер рок-гурту "Машина времени" Андрій Макаревич жорстко висловився про своїх проросійських фанатів. Митця обурило те, що багато його фанатів підтримують порушення територіальної цілісності України.

Зараз ви читаєте новину «"Машина Часу" дасть п'ять концертів в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі