середа, 20 лютого 2019 23:08

Макаревич не відмовиться від поїздок в Україну

Макаревич не відмовиться від поїздок в Україну
Андрій Макаревич увійшов до складу Громадської ради в Комітеті з культури Держдуми РФ. Фото: Обозреватель

Культовий російський музикант, лідер "Машини времени" Андрій Макаревич не збирається відмовлятися від поїздок в Україну, незважаючи на посаду в Держдумі РФ.

"Машина времени" і я зі своїми проектами стабільно гастролюємо в Україні. У нашому ювілейному турі ми теж туди поїдемо. Якщо в Держдумі підійдуть на засіданні ради і попросять утриматися від українських гастролей, я відповім прямо: "Вибачте, а яке ваше діло? Їздили і ще поїдемо. Це ми самі вирішуємо", – заявив Макаревич в інтерв'ю для видання Лента.Ру.

Він підкреслив, що поїздки в Україну - його суто особиста справа.

Нагадаємо, що Макаревич увійшов до складу Громадської ради в Комітеті з культури Держдуми РФ і активно виступив проти цензури та втручання держави в культуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макаревич підірвав мережу гнівним постом

Раніше соліст групи "Машина часу" Андрій Макаревич записав іронічну пісню. Заспівав її у відповідь на висловлювання президента РФ Володимира Путіна про те, що всі росіяни потраплять в рай в разі ядерного удару. Відео з піснею Макаревич опублікував у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Макаревич не відмовиться від поїздок в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі