вівторок, 28 серпня 2012 16:14

"Мама" Капітошки шукає співавторів

"Мама" Капітошки шукає співавторів
Фото: okster.com.ua

У авторки безсмертних героїв Капітошки та Петрика П'яточкіна, знаної дитячої письменниці, сценаристки, перекладачки Наталії Гузєєвої - поповнення. Вона написала цикл історій "Я тебе дуже люблю", головною героїнею якого є дівчинка Оленка.

Цю книгу авторка, що народилася у Києві, а зараз живе у Німеччині, презентує на Форумі видавців у Львові. До написання історій про дівчинку-шибеницю Наталія Гузєєва запрошує і маленьких львів'янок, дівчаток 3–6 років, та їхніх батьків. Письменниця за підтримки видавництва "Майстер-клас", у якому вийшла її книга, та газети "Високий Замок" оголошує конкурс "Історіїї про маленьких львів'янок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії завершується робота над мультиком за мотивами шедевру Данелії "Кін-дза-дза"

Щоб долучитися до створення нової книги про пригоди Оленок та додати історію про себе чи свою дитину до історій майстра, потрібно написати невеличку цікаву оповідку із життя маленької дівчинки та надіслати її до 10 вересня 2012 року на електронну адресу видавництва: [email protected].

У листі обов'язково потрібно вказати ім'я та прізвище конкурсантки, її батьків, а також свій контактний телефон. Ці історії будуть розміщені на сайті видавництва, а найкращі з них — включені до нового збірника оповідань для діточок.

Автори десяти історій, які сподобаються відомій авторці найбільше, отримають у подарунок її нову книгу "Я тебе дуже люблю". 16 вересня об 11 годині у актовій залі Палацу Мистецтв (вул. Коперніка, 17) відбудеться фінал конкурсу під час якого проходитиме читання історій про маленьких дівчаток разом з Наталією Гузєєвою, нагородження конкурсантів книгами "Я тебе дуже люблю", а також автограф-сесія Наталії Гузєєвої.

Зараз ви читаєте новину «"Мама" Капітошки шукає співавторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі