середа, 21 серпня 2019 12:18

Людина-павук може зникнути із кіноекранів

Людина-павук може зникнути із кіноекранів
Marvel: Людина-павук може зникнути із кіноекранів. Фото із відкритих джерел.

Президент Marvel Studios Кевін Файгі більше не продюсуватиме фільми про супергероя Людину-павука, хоч остання робота у цій серії "Далеко від дому" встановила касовий рекорд.

Студія, що належить корпорації Disney, не змогла досягти угоди з компанією Sony Pictures, яка володіє правами на персонажа, передає видання Deadline.

Це означає, що Файгі не працюватиме із двома картини про Спайдермена, які зараз на етапі роботи. Це ще й загрожує виходом супергероя з числа персонажів розширеного кіновсесвіту Marvel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіностудія Warner Bros. анонсувала "Матрицю 4"

В студії Disney запропонували ділити фінансування і прибуток від фільмів про Людину-павука навпіл. Але Sony відкинула цю пропозицію.

Файгі, продюсер кіновсесвіту Marvel став неймовірно успішним. Створений під його керівництвом бойовик "Месники. Фінал" - найкасовіший в історії, а "Людина-павук: Далеко від дому" обійшов "бондіану" у списку найбільш прибуткових проектів Sony.

На екрані покажуть слов'янського бога. Про це Gazeta.ua розповів головний сценарист українсько-словацького історичного серіалу "Слов'яни" Йозеф Колеяк зі Словаччини. Зйомки проекту тривають у селі Дениші під Житомиром.

Зараз ви читаєте новину «Людина-павук може зникнути із кіноекранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі