четвер, 10 травня 2012 15:24

"Ляпіс Трубецкой" представить на "Джаз Коктебелі" унікальну програму

"Ляпіс Трубецкой" представить  на "Джаз Коктебелі" унікальну програму
Джерело: neformat.com.ua

Група "Ляпис Трубецкой" презентує свій новий альбом "Рабкор" на фестивалі "Джаз Коктебель". Провести таку акцію музикантам запропонували організатори фесту.

"Наш фестиваль завжди прагнув знаходити джаз там, де його, на перший погляд, немає, - каже член оргкомітету "Джаз Коктебеля" Олег Тихонов. - Джаз в ідеї, джаз в душі, джаз у глядача, якщо хочете. Нам близькі експерименти, сміливі і навіть дивні висловлювання в мистецтві. Нарешті, для нас, також як і для "Ляпісів", дуже важлива ідея свободи. Тому я сподіваюся, що ми будемо щасливі разом".

Місцем проведення презентації стане розташована прямо біля моря фестивальний майданчик NuJazz, який вміщує до 20 тисяч чоловік. Крім традиційної публіки "Джаз Коктебеля" на концерті очікується велика кількість фанів білоруської групи - спеціально для них будуть організовані автобусні тури до Криму з різних міст Білорусі, Росії та Україні.

"Нам найменше хотілося б провести в Коктебель звичайний концерт, хоч навіть і з новою програмою, - говорить прес-аташе "Ляпісів" Олександр Бергер. - Тому ми вже почали готувати спеціальну виставу з елементами буфонади, містерії і майданного мистецтва - вона буде показано один-єдиний раз в Коктебелі".

Зараз ви читаєте новину «"Ляпіс Трубецкой" представить на "Джаз Коктебелі" унікальну програму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі