вівторок, 17 липня 2012 14:17

"Льодовиковий період 4" найбільшу касу зібрав у Південній Кореї

  Один з постерів мультфільму
Один з постерів мультфільму

Анімація студії 20th Century Fox "Льодовиковий період 4: Континентальний дрейф" обігнала "Нову Людину-Павука" за зборами в світовому прокаті. Стартувавши 25 червня, мультфільм на даний момент зібрав 339, 2 мільйони доларів.

За цей уїкенд "Льодовиковому періоду 4" вдалося зібрати вражаючі 95 мільйонів зі своїх старих і нових ринків. У Росії анімація стартувала з 16, 4 мільйонами доларів, що стало найбільш касовим російським відкриттям 2012 року і найкасовішим відкриттям для мультфільму за всі роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У світі на вихідних найбільше дивилися "Мадагаскар-3"

Цікаво, що четвертому "Льодовикового періоду" за досить короткий період вже вдалося обігнати "Мадагаскар 3", який, вийшовши в кінотеатри 6 червня, зібрав 270,1 мільйони доларів у світовому прокаті.

"Нова Людина-Павук" відходить на друге місце в бокс-офісі останнього уїкенду, заробивши 66 мільйонів доларів за ці вихідні. Найприбутковішим іноземним ринком для фільму виявилася Південна Корея, в якому він заробив 32, 2 мільйона доларів.

Іноземні збори "Людини-Павука" складають 320, 4 мільйони доларів, а в сумі з американською касою він зібрав вже понад 500 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Льодовиковий період 4" найбільшу касу зібрав у Південній Кореї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі