четвер, 08 жовтня 2015 16:35

Леді Гага зніметься в шостому сезоні "Американської історії жахів"

Леді Гага зніметься в шостому сезоні "Американської історії жахів"

Напередодні прем'єри п'ятого сезону серіалу "Американська історія жахів" стало відомо, що Леді Гагу запросять продовжити роботу в шостому сезоні. Про це у Twitter написав творець серіалу Райан Мерфі.

Зокрема шоураннер серіалу написав наступне: "Леді Гага настільки приголомшлива у п'ятому сезоні "Американської історії жахів", що вчора я офіційно попросив її приєднатися до шостого сезону. Скажи такladygaga!".

Фінн Уіттрок, який грає молодого і напористого манекенника у п'ятому сезоні, вважає, що зарядом бадьорості, який панував на знімальному майданчику п'ятого сезону, шоу зобов'язані Газі.

"Райан одержимий Гагою, і це позначається на результаті. Вона його муза. Вони весь час переписуються, розмовляють, обмінюються ідеями, так що він немов переродився. Я думаю, шоу намагається скинути свою стару шкіру і перезапуститися в цьому році", - зі сміхом додав актор.

Кабельний канал FX ще не робив офіційного оголошення про продовження свого самого рейтингового серіалу - антології жахів Райана Мерфі і Бреда Фалчука - на шостий сезон. Прем'єра п'ятого сезону, в якому вперше з часів запуску антології головну жіночу роль не виконуватиме Джессіка Ланж, відбулася 7 жовтня 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага зніметься в шостому сезоні "Американської історії жахів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі