понеділок, 03 жовтня 2011 13:54

Кучму та сина Азарова зачепила доля фільму про українську сироту

Кучму та сина Азарова зачепила доля фільму про українську сироту

Тимофій Нагорний, продюсер співачки Міки Ньютон, виступить співпродюсером у зйомках фільму "Пташинка". Про це він розповів журналістам на прес-конференції.

"Історія фільму про маленьку дівчинку-сироту, яка втратила матір, але знайшла батька. Завдяки силі характеру вона проходить через усі життєві проблеми і доходить до своєї мети: стає співачкою. Цим фільмом хочемо привернути увагу до того, що в Україні 100 тисяч дітей-сиріт. Окрім того, покажемо красу Криму і талановитих дітей, які співають. Один із перших нас підтримав екс-Президент Леонід Кучма. Сказав: "Використайте всі мої можливості". І пообіцяв прийняти участь у благодійному аукціоні 24 листопада. Також одним із партнерів є бізнесмен Олексій Азаров (син українського прем'єра - Gazeta.ua)", - підкреслив Нагорний.

Головну роль у фільмі зіграє переможниця дитячої "Нової хвилі" Анастасія Петрик.

Режисером виступить син російського режисера Андрона Кончаловського - Єгор.

"Ми зробимо кіно, яке буде популярним на всій території СНГ. Про бюджет поки не говоримо. Це десь кілька мільйонів доларів або євро. Бо будуть досить масштабні зйомки в Лос-Анджелесі. А це дорого. Ми не можемо знімати кіно, а потім типу розмножувати людей. У нас більше буде документальна зйомка. А це пристойні гроші, хоч це не "Аватар" і не "Титанік"", - зазначив Кончаловський-молодший.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Хрещатику показали фільм про його підрив у 1941 році

Окрім того, гроші витратять і на рекламу.

"Без неї фільм не буде успішним. Звичайно, із "Трансформерами" ми змагатись не будемо. Також є ідея зробити фільм в 3D. Це коштуватиме 10% від бюджету. Бо більшість народу віком 25 років ходять на 3D кіно. Це такий собі додатковий гачок, щоб людина пішла в кінотеатр. У принципі зараз кіно можна купити або скачати з Інтернету. Для цього не треба кудись їхати, витрачати гроші на квитки і так далі. Коротше, ціла історія", - зауважив режисер.

Зйомки стартують у середині зими. Вони пройдуть на Донеччині, в Гурзуфі та Лос-Анджелесі.

Зараз ви читаєте новину «Кучму та сина Азарова зачепила доля фільму про українську сироту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі