пʼятниця, 11 травня 2012 18:24

"Країну мрій" включили до офіційної програми "Євро-2012"

"Країну мрій" включили до офіційної програми "Євро-2012"
Джерело: fadiez.com.ua

Прес-служба міжнародного етнічного фестивалю "Країна Мрій" повідомляє, що цьогоріч дійство офіційно включене до програми Чемпіонату Європи з футболу "Євро 2012".

Дев'ятий фестиваль етнічної музики відбудеться 22 та 23 червня 2012 року на Співочому полі.

Організатори обіцяють вже традиційні дитячий майданчик, алею майстрів, школу традиційних танців, козацькі розваги, різноманітні літературні та театральні презентації.

Майданчик "Етно-Fashion", який став новаторством минулого року, презентуватиме колекції українського етнічного та старовинного одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всеукраїнський тур гурту "Воплі Відоплясова"

Головні сюрпризи обіцяють на музичних сценах - великій фестивальній сцені, а також на "Кобзарській" та сцені "Під стінами Лаври".

"Країна мрій" проходить на Співочому полі у Києві з 2004 року. Час проведення фестивалю збігається з народним святом Івана Купала за старим стилем. Ініціатором фестивалю є Олег Скрипка.

Метою фестивалю є популяризація традиційної культури. "Ніякої хімії, пластмаси, жодних нано-технологій та віртуального світу! В епоху інформаційного суспільства та розвитку високих технологій – аутентика й природність – схожі на справжнє диво! Нині, підтримка та розвиток живої культури – це наша мрія!", - зазначено на сайті фестивалю.

Зараз ви читаєте новину «"Країну мрій" включили до офіційної програми "Євро-2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі