вівторок, 21 червня 2011 17:19

"Країну Мрій" прикрасять гламуром
8

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Цього року на фестивалі "Країна мрій" вперше працюватиме майданчик "Етно-Fashion". На ньому дизайнери показуватимуть свої колекції у стилі "етно".

Про це сьогодні під час дегустації "Літературної Країни Мрій" розповів організатор фестивалю Олег Скрипка.

"Родзинкою цьогорічної "Країни Мрій" стане "Етно-Fashion". Він працюватиме на фестивалі 25 червня. Участь візьмуть Олеся Теліженко, Роксолана Богуцька, Наталія Міщенко та Олена Сереброва. Нарешті гламур працюватиме на нашу країну", - сказав він.

Під час дегустації видавці Віталій та Дмитро Капранови приготували рибну юшку. Варили її з форелі та бичків.

"В дитинстві ми займалися боротьбою. Разом з тренером часто їздили відпочивати на природу. Там ловили рибу, а наш тренер вчив варити з нею юшку", - розповів Віталій Капранов.

Поки юшка готувалася, представники мистецького об'єднання "ВАЛ" вчили гостей витинанкового друку. На готову витинанку вони наносили друкарські фарбу і робили відтиски. Продавали готову листівку за 100 грн. Але ніхто не купував.

Юшку приготували за годину.  Розливали її у пластикові тарілки і пригощали гостей. Менше ніж за 10 хвилин 5-літровий казан був порожнім.


Зараз ви читаєте новину «"Країну Мрій" прикрасять гламуром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі