понеділок, 11 жовтня 2010 16:06

Кліп української співачки заборонили в Росії через елементи терору (ВІДЕО)

Кліп української співачки заборонили в Росії через елементи терору (ВІДЕО)

Кліп на пісню української співачки Маші Goya "Любов-марихуана" заборонили демонструвати в Росії.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів продюсер співачки Юрій Фальоса.

"Так сталося через те, що там є елементи терору. Точніше кадри з фотожурналісткою, яка під час війскових дій сфотографувала вбивство дівчинки. В Україні ми його прокрутили нормально. В інтернеті він досі користується популярністю. А коли хотіли запустити в ротацію в Росії, дістали заборону", - поскаржився продюсер.

Кліп знятий за мотивами короткометражного фільму "Одна сота секунди".

"Сюжет цього фільму заснований на абсолютно реальній історії, що трапилася під час Югославської війни на початку 90-х. Тоді журналістка стала свідком вбивства дівчинки.

Вона могла допомогти їй, але лише знімала події. Пізніше за цю фотографію журналістка отримала премію "найкращий фотограф року". В короткометражці показані її страждання і каяття.

"Цей фільм став переможцем Манхеттенського фестивалю короткометражок і отримав багато інших призів. Я знайшов режисера Сьюзен Джекобсон в Лондоні. Домовився про купівлю прав на фільм і ми перезняли сюжет з Машею Goya в головній ролі. Вийшла спільна англо-українська робота. Бюджет кліпу - 30 тисяч доларів", - розповів Юрій Фальоса.

Пісню "Любов-марихуана" раніше виконувала українська співачка Міка Ньютон. Але після розірвання контракту з її екс-продюсером Юрієм Фальосою, вона втратила права на цю композицію.

"Найближчим часом з'явиться дебютний альбом співачки Маші Goya. Це офігенна виконавиця. Вона співає в стилі рок. Альбом видаватимемо окремими релізами. Платівки зараз погано продаються, а окремі пісні можна крутити на радіо, випускати різноманітні рингтони для мобілок ", - зазначив Фальоса.

Короткометражка "Одна сота секунди":
Зараз ви читаєте новину «Кліп української співачки заборонили в Росії через елементи терору (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі