середа, 10 березня 2010 16:17

Юрій Фальоса винен Міці Ньютон 200 тисяч (ФОТО)

Співачка Оксана Грицай відсудила свій псевдонім "Міка Ньютон" у колишнього продюсера Юрія Фальоси.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua на святкуванні 25-річчя співака Віталія Козловського у столичному "Вагоні-ресторані".

"Ми усі суди виграємо. На мене працює одна з найкращих юридичних фірм в Україні. У справі задіяно десять адвокатів", - заявила співачка.

Торік вона розірвала стосунки зі своїм продюсером Юрієм Фальосою. Той у відповідь подав на співачку до суду, намагаючись забрати у неї псевдонім "Міка Ньютон".

"Мене вже дістали ці всі розборки, я хочу займатися творчістю. Юра хотів вирішити наш конфлікт грошима, просив велику суму, але я йому ніяких грошей не винна. Попросила його, покажи мені чеки: скільки, на що і коли ти на мене потратив. А він ніяких документів не має, тільки словами кидається. Боржником то виявився Фальоса. Він досі не виплатив мені 200 тис. грн зарплати, яка була обумовлена контрактом", - поскаржилась Ньютон.

Співачка називає колишнього продюсера близнюком.

"Він то судиться, то дзвонить і вітає з днем народження. Я йому кажу, що по дурному виглядає, 49-річному чоловікові воювати з дівчиною, якій 24. Не розумію, чого чоловік так себе опускає. Коли пішла від Юри, стала частіше бачитися з батьками, покращилися стосунки з хлопцем", - поділилась співачка.

Оксана зустрічається з Саймоном Новскі, який уже 14 років живе в Німеччині. Батько Саймона - барабанщик гурту "Мелодія". Пара познайомилася на конкурсі "Нова хвиля".

"В Інтернеті вже три роки пишуть, що я вагітна. Але я ні від кого не вагітна. З Саймоном хотіла розійтися. Стосунки на відстані важкі. Тільки хочу йому про це сказати, а навпаки тягне до нього магнітом", - поділилась Міка.

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Юрій Фальоса винен Міці Ньютон 200 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути