середа, 25 вересня 2013 10:06

Кияни першими почують нові меланхолійні пісні відомого шведа Jay-Jay Johansonа

Автор: Фото: jayjayjohanson.tumblr.com
 

До Києва з концертом приїде відомий шведський музикант Джей-Джей Йохансон (Jay-Jay Johanson). Одні з перших українці почують його новий альбом "Cockroach" ("Таракан") наживо.

Зараз музикант активно гастролює Європою. У сім років Джей-Джей Йохансон підкорив фортепіано, у десять - флейту і кларнет, у чотирнадцять - саксофон та гітару. До власної музики він прийшов лише в середині 90-х. Його перший альбом "Whiskey", який записав у 1996-му році, має у собі тріп-хоп з елементами джазу та емоційно-сумним вокалом.

Творчий багаж шведа налічує вже десять альбомів, у тому числі - 2 саундтрека до кінофільмів. І в кожному з них він зберіг таємничо-меланхолічну музичну хвилю. Щож, його еклектика настільки природна, що навіть не помічаєш стильових переходів, а щира подача створює відчуття, що співає він для кожного особисто.

В одному з інтерв'ю Джей-Джей Йохансон називає пісні нового альбому "Cockroach" - "таємничими, самотніми, проникливими, рефлексуючими, меланхоліними, але все таки сповненими надією. Навіть, якщо мої останні твори часто про самотність, у них завжди панує загальне почуття надії. Там багато про дорослішання і майбутнє".

Концерт Джей-Джей Йохансона відбудеться 28 вересня, у київській Малій Опері, о 19:00. Музикант гратиме улюблені "She Doesn't Live Here Anymore" та "On The Radio", і звісно першочергово презентує новий альбом "Cockroach".

Зараз ви читаєте новину «Кияни першими почують нові меланхолійні пісні відомого шведа Jay-Jay Johansonа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі