четвер, 19 вересня 2013 11:18

Луї Франк літав над глядачами - альбом Atlantida презентували незвичним концертом
7

Фото: Фото: Gazeta.ua

Новий альбом "Atlantida" Луї Франк та Ілля Галушка презентували "космічним" відеорядом. Камерний концерт влаштували у київському планетарії. Співали 11 композицій з платівки. Усі - російськомовні. Для кожної пісні розробили спеціальне відео.

Соліст відомого гурту Esthetic Education, Луї Франк, більше 12 років прожив в Україні та Росії і тільки зараз наважився співати російською. За музичним стилем називає альбом "неокласикою". На його створення музикантів надихала естрадна пісня часів Радянського Союзу.

До глядачів Луї Франк вийшов у темно-синьому костюмі, прикрашений зірками. І перше, що проектувалося на стелю планетарію - сузір'я та темний космічний простір.

Кожне відео відповідало характерові пісні. Космічні пейзажі змінювалися гірськими, потім на польоти повітряної кулі та будинки мегаполісів. Один з треків моделювали під відеогру. Луї Франк з бек-вокалісткою Анною Чайковською стріляли спеціальними бластерами по астероїдам, які кружляли над головами у глядачів.

А на завершення співаки вже самі літали над глядачами. Луї та Анна сіли навпроти камери-проектора і величезні зображення їхніх облич з'явилися на стелі планетарію. Співали найліричнішу пісню з альбому "Atlantida".

Уже за місяць музиканти відіграють новий концерт в Києві у приміщені Малої опери.

Зараз ви читаєте новину «Луї Франк літав над глядачами - альбом Atlantida презентували незвичним концертом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі