субота, 14 лютого 2015 19:35

Кіновечір: три романтичні комедії до Дня всіх закоханих

Кіновечір: три романтичні комедії до Дня всіх закоханих

День святого Валентина - це чудовий привід провести час зі своєю коханою людиною. Ви можете вирушити в романтичну подорож, сходити на вечерю в кращий ресторан міста або провести вечір вдома, за переглядом приємного кіно з келихом вина. Пропонуємо вашій увазі три легкі романтичні комедії до Дня всіх закоханих.

Високосний рік /Leap Year (2009)

Наречений головної героїні занадто довго тягнув з пропозицією, тому вона вирішила скористатися древньою традицією і зробити пропозицію сама. Щоб у визначений день, 29 лютого, сказати своєму хлопцеві: "Давай одружимося!", вона вирушає в Дублін. Але на шляху зустрічає буркотливого ірландця, який змінює всі її плани

Відома також під назвою "Як вийти заміж за 3 дні" ця романтична історія знімалася на островах Аран, у національному парку в графстві Уїклоу, в Дубліні і в графстві Голуей в Ірландії. Тому протягом усього фільму ви будете милуватися мальовничими краєвидами.

 
Листи до Джульєтти/Letters to Juliet ( 2010)

Тисячі жінок пишуть листи до Джульєтти у Верону, в яких розповідають про свої любовні переживання. Один такий лист, написаний ще в 60-х, потрапляє в руки до молодої дівчини Софі. Вона розшукує автора листа, літню англійку, і вмовляє її вирушити в Італію на пошуки того, кого вона любила в молодості. Супроводжувати леді поїхав її онук, для якого зустріч з Софі стане поворотним моментом.

Кейт і Лео / Kate & Leopold (2001)
Ви не вірите, що ще залишилися казкові принци? А вони є! Герцог Леопольд з XIX століття переноситься в сучасний Нью-Йорк. Тут благородний джентльмен не тільки занурюється в божевільне життя мегаполісу, але і зустрічає справжнє кохання - чарівну Кейт.

Зараз ви читаєте новину «Кіновечір: три романтичні комедії до Дня всіх закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі