субота, 10 січня 2015 19:04

Кіновечір: спокусливі фанатки і гучні гітари — три стрічки про рок-музикантів

Кіновечір: спокусливі фанатки і гучні гітари — три стрічки про рок-музикантів
Фото: nashasvadba.net

Мрія багатьох підлітків, які захоплюються рок-музикою, одного разу побачити себе не великій сцені, відчути шалену енергетику натовпу фанатів, погрітися в яскравих софітах та променях слави. Але чи все так чудово в світі рок-музики? І чи будеш ти дійсно щасливий та задоволений, коли зійдеш на музичний Олімп? Пропонуємо до вашої уваги три стрічки, де головну роль грає рок-музика.

Майже знаменитий/ Almost Famous (2000)
Американський підліток Вільям Міллер, який любить рок-музику і мріє стати журналістом, отримує унікальний шанс. Редакція легендарного журналу Rolling Stone доручає йому вирушити в турне з гуртом "Стіллуотер" і зробити матеріал про життя музикантів. Це буде незабутня подорож, сповнена неймовірних пригод та відчуттів!

Рок-зірка/Rock Star (2001)
Головний герой фільму в повсякденному житті ремонтує копіювальну техніку, а в своїх мріях співає на сцені перед тисячами шанувальників. І одного прекрасного дня його мрія стає реальністю — він займає місце вокаліста свого улюбленого рок-гурту  Steel Dragon. Як це — миттєво стати зіркою? І що принесе новий зірковий світ рок-музики? Прекрасний екранний дует Марка Уолберга та Дженніфер Еністон стає ще одним приводом переглянути цю стрічку.

Вбити Боно/ Killing Bono (2010)
У фільмі показана історія створення гурту U2 очима їх суперників на музичній арені — Ніла та Айвена МакКорміків. Брати МакКормікі вчилися з легендарним Боно в одній школі і разом робили перші кроки на довгому та тернистому шляху до вершин шоу-бізнесу, але U2 пощастило набагато більше. Основою для сценарія стала автобіографія Ніла МакКорміка, який після не надто вдалих виступів з власними гуртами (найвідомішим з яких є "Shook Up!"), знайшов себе у журналістиці. Він веде власну колонку в "The Daily Telegraph" та писав на музичні теми для багатьох провідних видань.

Зараз ви читаєте новину «Кіновечір: спокусливі фанатки і гучні гітари — три стрічки про рок-музикантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі